Ingredients

  • 2 ous
  • 250gr. sucre
  • 1 got de llet
  • ½ sobre llevat Royal
  • 250gr. farina
  • Ratlladura d'una llima
  • Motles de paper arrissat
  • Sucre i canyella (barrejats) per a decorar

Elaboració

Separar les clares de les gemmes, i muntar les clares a punt de neu.

Li anem afegint a poc a poc el sucre sense parar de batre, li afegim les gemmes i la llet, continuem mesclant, després li incorporem l'oli i la ratlladura de llima i batem bé.

Mesclem el llevat amb la farina, l'agreguem a la massa i mesclem.

Omplim els motles, sempre que els falte 1 cm. aproximadament per a omplir-ho del tot, ja que després puja; una vegada plens els motles li posem de la mescla del sucre i la canyella al mig i el fiquem al forn, que ja prèviament haurem calfat a 180º uns 20-25 minuts.