Ingredients

  • 6 ous
  • ½ quilo de sucre
  • ½ quilo de farina
  • 1 got d'oli
  • 1 got de llet
  • 4 llimonades (4 sobres blancs i 4 blaus)
  • Ratlladura d'una llima
  • Canyella

Elaboració

Es baten les clares a punt de neu i afegim el sucre, les gemmes, l'oli, la llet, 4 sobres blancs, la ratlladura de llima, la canyella, cada vegada que afegim un ingredient batem fins que es mescla bé.

A continuació afegim a la massa la farina i una vegada ben batut es posen els sobres blaus.

Col·loquem en una safata de forn amb les vores altes paper de forn i després afegim la massa, s'empolvora aquesta amb sucre i canyella i la posem en el forn uns 10 minuts a 200° i baixem la temperatura a 175° aprox. uns 35 minuts.

El forn ha d'estar encés des que comencem a preparar la massa.