Ingredients (per a 4 persones)

  • 1 cua de porc trossejat
  • 200 gr. de costella de porc
  • 1 peu de porc
  • 100 gr. de fesols
  • 1 manoll de penques
  • 1 nap
  • 1 carlota
  • 1 moniato (opcional)
  • 1 ceba (opcional)
  • Arròs
  • Pebre roig roig dolç
  • Sal
  • Safrà
  • Oli d'oliva : 4 cullerades soperes

Elaboració

Els fesols es posen en aigua la nit anterior.
En una casserola se sofrig la ceba en el cas que posem, a continuació s'afig la carn i els fesols lleugerament ofegats. S'afigen les penques trossejades, el nap, la carlota i el moniato (opcional), afegir safrà i l'aigua, es prova de sal i se sala, es posa a bullir hora i mitja, quan els fesols estan cuits s'afig l'arròs (1 grapat xicotet per persona)