Ingredients
- 1/2 Kg. morralla i crancs
- 4 escamarlans
- 300 gr. emperador
- 1 sépia
- 12 cloïsses
- 350 gr. fideus de fideuà
- 1 ceba
- 1 tomaca madura
- 1 nyora
- 4 o 5 grans d'all
- Julivert
- Safrà
- Oli d'oliva
- Aigua (1 bol de fideus = 2 bols d'aigua)
Elaboració
Per al caldo
Netegem i salem la morralla, la sofregim juntament amb els crancs i li afegim una picada amb els alls, la nyora i el julivert, li afegim l'aigua, el colorant i el salem.
Per a la fideuà
Sofregir una ceba, una tomaca madura ratllada, maregem els escamarlans i les reservem, sofregim la sépia tallada, l'emperador tallat i les cloïsses, així com els fideus i afegim el caldo, el tenim en el foc 20 minutos. Quan estiga a punt de consumir-se el caldo s'afigen els escamarlans.