Ingredients
Del caldo
- 1/2 pollastre
- 1/4 kg. de garreta de vedella
- 1/4 gallina
- 1 falda de corder o garreta
- Napicol, moniato, carlotes, penques, creïlles
- 1/4 cigrons (es posen en remull la nit anterior)
- Safrà i sal
Per a les pilotes
- 1/2 Kg. magre de porc
- 1 blanquet i cansalada tot picat
- Julivert trossejat
- Un polsim de canyella
- Un polsim de pebre molt
- 1 llima vorejada
- 1 ou
- 1/4 de barra de pa ratllat
- Un polsim de sal
Elaboració
Posar a coure la carn, els cigrons i la verdura (excepte la creïlla i el moniato) en una olla amb aigua, a meitat de coure (1,50 hores) s'afig la creïlla, el moniato i es posen les pilotes prèviament fetes i embolicades amb col.
Tarda a fer-se a foc lent 2,30 hores a 3,00 hores.