Pasta Coques
- 45 gr. de llevat
- ½ kg. de farina
- Aigua (un got aprox.)
- 1 cullerada sopera d'oli d'oliva
Coca Salada
Elaboració
Es col·loca la farina en un recipient, se li va afegint l'aigua amb el llevat dissolt i l'oli fins a formar una massa homogènia. La deixem reposar fins que puge la massa.
Es pasta una altra vegada i s'estén en un motle rectangular que quede fina, li posem per damunt el salat i una mica d'oli d'oliva per damunt, es fica en el forn de 20 a 25 minuts.
Coca de Mullador
Ingredients Mullador
- 1 pimentó roig
- 1 ceba
- 2 tomaques madures
- Sal
- Oli d'oliva
- 2 grans d'all
Elaboració
Se sofrig tota la verdura trossejada juntament amb els alls i se sala.
Es col·loca la farina en un recipient, se li va afegint l'aigua amb el llevat dissolt i l'oli fins a formar una massa homogènia. La deixem reposar fins que puge la massa.
Es pasta una altra vegada i s'estén en un motle rectangular que quede fina, s'aboca el mullador damunt de la pasta fins a cobrir-la.
Ficar en el forn de 20 a 25 minuts.