Ingredients

  • Calamars grandària mitjana
  • ½ kg. carn picada
  • Llima
  • Pebre negre molt
  • Sal
  • Julivert picat
  • Pa ratllat
  • 2 ous
  • Pésols
  • Ceba
  • Tomaca
  • Carlota
  • 2 fulles de llorer
  • Oli
  • Alls
  • Aigua

Elaboració

Es prepara el farciment: la carn picada amb la ralladura de llima, una mica de pebre negre, sal, el julivert picat, el pa ratllat i els 2 ous i es mescla tot.

Una vegada preparat el farciment s'agafen els calamars i es buiden les bosses per a ficar el farciment, perquè no isca el farciment es tanca amb un escuradents.

Quan els calamars estan ja farcits, en una olla es posen els calamars, pésols, ceba, tomaca, carlota, 2 fulles de llorer, dues cullerades d'oli i aigua i s'emporta a cocció una hora.