Ingredients (per a 4 persones)
- 1/4 kg. d'Aladrocs
- 150 gr. de Coliflor
- 150 gr. d'Espinacs
- 1/2 ceba
- 2 tomaques madures
- 2 alls i julivert
- 300 gr. d'arròs
- 8 cullerades d'oli d'oliva
- 1 cullerada de pebre roig roig dolç
- Safrà
- Sal
- Caldo de peix o aigua calenta
Elaboració
Sofregim la coliflor i la reservem.
Sofregim la ceba trossejada i els espinacs, quan estan fetes afegim el picat d'all, julivert, tomaca ratllada i una cullerada de pebre roig roig dolç. A continuació afegim l'arròs, el sofregim una mica i afegim el caldo de peix calent o bé aigua calenta (Sempre el doble que d'arròs), provem de sal i afegim safrà. Afegim la coliflor i quan ja està acabant si es fes la paella afegim els aladrocs.