Ingredients (per a 4 persones)

  • 1/4 kg. d'Aladrocs
  • 150 gr. de Coliflor
  • 150 gr. d'Espinacs
  • 1/2 ceba
  • 2 tomaques madures
  • 2 alls i julivert
  • 300 gr. d'arròs
  • 8 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de pebre roig roig dolç
  • Safrà
  • Sal
  • Caldo de peix o aigua calenta

Elaboració

Sofregim la coliflor i la reservem.

Sofregim la ceba trossejada i els espinacs, quan estan fetes afegim el picat d'all, julivert, tomaca ratllada i una cullerada de pebre roig roig dolç. A continuació afegim l'arròs, el sofregim una mica i afegim el caldo de peix calent o bé aigua calenta (Sempre el doble que d'arròs), provem de sal i afegim safrà. Afegim la coliflor i quan ja està acabant si es fes la paella afegim els aladrocs.