Ingredients:

  • ¾ de magre de porc
  • 200 gr. de vedella
  • Tros de cansalada
  • Un blanquet
  • 2 fetges de pollastre trossejat
  • Clau
  • Mitja cullera de canyella
  • Pebre blanc
  • Llima vorejada
  • Nou moscada
  • Un ou
  • Julivert
  • Pinyons
  • Molla de pa (si és pa casolà del dia abans millor per a modelar)
  • Una cullerada d'oli d'oliva

Elaboració

Es fica dins d'un bol la carn picada, afegim un clau, mitjana cullerada menuda de canyella, de pebre blanc i nou moscada, tallem julivert i ho afegim amb els pinyons.

Posteriorment es voreja una llima i agreguem un ou, afegim la molla de pa i una cullerada d'oli, i procedim a pastar-ho tot.

Una vegada pastat tot, li donem forma de “pilotes” a aqueixa massa que hem obtingut.

Després les emboliquem amb diverses fulles col verda, si pot ser col arrissada molt millor.

Afegim sal al gust.

Posem una olla amb un caldo de carn a calfar a foc lent, i introduïm les pilotes.

Deixem coure entre mitja hora i tres quarts d'hora.