Ingredients

Massa

  • 3 ous
  • ½ kg. d'ametla molta
  • ½ kg. de sucre
  • 1 cullerada de farina

Farcit

  • 1 kg. de moniato
  • 750 gr. de sucre
  • Ratlladura d'una llima
  • Canyella en pols

Elaboració

Massa

Es desfà el sucre amb els tres ous, es posa l'ametla, la farina i es pasta tot molt bé.

Farciment

Es couen els moniatos coberts d'aigua i amb pell, una vegada bullits es pelen es xafen i es posen amb el sucre en una cassola a foc mínim, quan comence a bullir es remou fins que es desfaça el sucre i es confite, una vegada confitat es retira del foc i s'afig la ratlladura de la llima i la canyella en pols.

Quan el farciment està fred ja es poden fer els pastissos.

A continuació es pastura i es fan boletes que s'aplanen i s'emplenen amb el farciment fent com a forma de lluna.

Es posen al forn que prèviament s'ha calfat a 180º fins a daurar-los.