CORREUS ha presentat en la renovada oficina de Calp el mata-segells dedicat al Penyal d'Ifac. A l'acte de presentació va assistir el Director de l'oficina de CORREUS, Jesús Alonso; el Regidor de Turisme, Jan Van Parijs i el Director del Parc Natural del Penyal d'Ifac, Guillermo Sendra Guardiola, a més del President de l'Associació Filatèlica de Calp, José Ivars.

Una vegada realitzada la presentació del mata-segells, el director de l'oficina de Calp ha mostrat als assistents la renovació de l'oficina de la localitat que durant els últims mesos ha sigut transformada al nou model “El teu Correus”.

Després de la presentació del mata-segells s'han posat en circulació les primeres cartes amb l'empremta dedicada a este paratge natural. Gràcies a este mata-segells la imatge d'este reconegut enclavament podrà viatjar per tot el món també a través de la xarxa postal.

Este mata-segells s'ha dissenyat perquè filatèlics i clients puguen anul·lar els seus enviaments postals amb el motiu del mata-segells, la localitat de procedència i la data de l'enviament. A més estarà disponible de forma permanent en l'oficina de CORREUS de Calp per a qui ho sol·licite en el moment de realitzar els seus enviaments.

Els mata-segells turístics s'emmarquen dins d'una campanya empresa per CORREUS el 2015. Des de llavors s'han emés diversos mata-segells per a col·laborar amb la difusió d'imatges de llocs i festivitats emblemàtiques de diferents localitats a través dels enviaments postals.

L'origen dels mata-segells respon a la inutilització de la taxa de franqueig, però al llarg dels anys ha adquirit un altre valor pel seu rellevant impacte en el col·leccionisme filatèlic, al representar la seua empremta una comunicació dels grans esdeveniments, els valors i els èxits de la nostra societat, que reforça la imatge i presència del segell de CORREUS.

Imatge