L'Ajuntament de Calp ha dut a terme tasques de manteniment i posada a punt de les seues platges davant l'arribada de la Setmana Santa, amb l'objectiu que es troben en les millors condicions tant per als ciutadans com visitants en aquests dies de vacances.

 

 

S'han col·locat més llavapeus, s'han renovat algunes passarel·les i s'han instal·lat banys adaptats en les tres principals platges, dos en l'Arenal-Bol (a l'altura del carrer Balandros), dos en la Fossa (enfront del carrer Llebeig) i s'instal·larà un altre la setmana vinent a Cantal Roig. A més, s'ampliarà a cinc dies el servei de neteja de les platges.

 

 

Així mateix, el servei de socorrisme i salvament, que presta l'empresa, Eulen, estarà operatiu des del dilluns 11 fins al Dilluns de Pasqua en tres platges: Arenal-Bol, la Fossa i Cantal Roig de 10.30h a 18.30h. Durant aquests dies de Setmana Santa el servei de socorrisme comptarà amb cinc socorristes i dos responsables en les dues platges més grans, Arenal-Bol i la Fossa, i altres dos socorristes a Cantal Roig, a més d'un coordinador. Es disposarà també d'una ambulància amb dos tècnics sanitaris per a atendre qualsevol possible emergència.

 

 

També prestarà servei l'empresa Medirent encarregada del lloguer d'hamaques i ombrel·les.

Imatge