Es tracta d’un edifici d’una nau, de planta rectangular. L’interior està dividit en tres parts per dos arcs apuntalats que descansen sota pilastres de pedra que es desenvolupen en contraforts cap a l’exterior de la façana.

Segons la cartorafia, el 1975 ja existia aquesta Ermita en la seua localització actual. L’antic calvari va ser destruït durant la guerra civil. En 1945 va ser restaurada i el culte en les ermites es va reprendre. El calvari actual és de l’any 1993.

Ermita de Sant Salvador

Fins ben entrat el s.XX, els mariners tenien encesa una làmpada d’oli a la façana, que servia per guiar embarcacions que volien fondejar. Per això es pot observar la olivera al costat de la façana principal, font d’oli combustible.

Aquesta Ermita obri les portes el 6 d’agost per celebrar el dia de Sant Salvador. Segons la tradició, els veïns del carrer de l’Ermita s’encarreguen del manteniment, custodiant ells mateixos les claus de l’oratori.

L’interior està dividit en tres parts mitjançant arcs apuntalats que descansen sota pilastres de pedra i sostenen contraforts a l’exterior de la façana, que et transportaran a les meravelles d’aquesta època.