Aquests edificis estan formats per tres increïbles espais complementaris.

La Muralla Roja

Aquesta edificació es remunta a 1972 i la seua arquitectura s’adapta a la topografía del penya-segat on es troba.

Edifici La Muralla Roja


La configuració de l’edifici es una evocació a l’estètica de l’arquitectura, remuntant-se a la tradició de la casbah: passatges, terrasses, escaleres i patis que es comuniquen entre sí com una prolongació dels espais interiors dels habitatges, a més d'àmplia varietat cromàtica deguda a la intenció de contrastar el paisatge, el cel i la llum natural.

Xanadú

Realitzat entre 1966 y 1968. Arquitectònicament constitueix un exemple experimental de ciutat jardí a l'espai que s'aconseguí amb diferents nivells i alçades comunicades entre sí amb rampes i escales.

Edifici Xanadú


L’edifici pren com a referència el castell i es desenvolupa per obtenir una configuració inspirada amb el Penyal d’Ifac. La forma cúbica global està adornada amb bandes i sostres encorbats que fan que aquests espais siguen majestuosos.

L'Amfiteatre

Construït entre 1983 y 1985, està situat al cim del penya-segat, amb magnífiques vistes al mar y al Penyal d’Ifac.

Edifici L'Amfiteatre


Està format per un conjunt de 27 habitatges de luxe, una piscina comú i varios solàriums en forma d’amfiteatre clàssic. La piscina ocupa el lloc que en la tradició grega ocupava l’escenari, i es prolonga fins el penya-segat emmarcant el paisatge.