La Regidoria de Turisme se suma als diferents actes per a commemorar l'Any Bofill al llarg de 2023 amb una edició del seu tradicional calendari dedicat íntegrament al llegat que l'arquitecte Ricardo Bofill va deixar a Calp a través dels seus icònics edificis.

El calendari que com és habitual edita anualment la Regidoria mostra una fotografia per cada mes de l'any dels quatre edificis de Bofill a Calp: La Muralla Roja, el Xanadú, l'Amfiteatre i el Plexus, a més d'oferir també imatges del Club Social la Manzanera. Les fotografies utilitzades pertanyen a l'arxiu del Departament de Turisme i a l'arxiu del Ricardo Bofill Taller d'Arquitectura.

Enguany l'Ajuntament ha publicat 5.000 exemplars amb la finalitat de promocionar la vila en les principals fires de turisme. Amb aquesta acció arranca el programa d'actes de l'Any Bofill i per a això els presidents de les comunitats dels quatre edificis que apareixen en el calendari s'han fotografiat amb un exemplar.

Aquesta publicació consisteix en un almanac de format similar al del passat any i que fa coincidir cada pàgina amb un mes concret de l'any, en el qual apareixen diferenciats amb diferents tintes les diverses festivitats, ja siguen de caràcter local, autonòmic o nacional. La distribució d'aquest almanac es realitzarà especialment en Fitur, la Fira de Turisme de Madrid, i en la resta de fires a les quals assisteix Calp, encara que també s'oferiran a aquelles persones que el sol·liciten en les Oficines de Turisme.

El Regidor de Turisme, Paco Avargues, ha destacat que “amb aquest calendari pretenem reforçar la imatge turística de Calp, perquè els que ens visiten puguen emportar-se a la seua casa les imatges més belles de la localitat.”

Imatge