L'Ajuntament de Calp està adherit com a Destí al Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED).

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Té una doble vessant: la destinació turística i les empreses/serveis turístics de fins a 32 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

És un projecte basat en la consciència integral de destí i en la identificació d'objectius comuns dels agents implicats.

A les empreses turístiques adherides ofereix, de manera GRATUÏTA, un pla de formació, visites d'assistència tècnica, tallers col·lectius, grups de treball i avaluacions que contrasten l'adequació als estàndards de qualitat. Tot això culmina en l'obtenció del distintiu Compromís de Qualitat Turística, que s'atorga a les empreses que han acreditat el compliment dels requisits fixats. Aquest distintiu té validesa biennal, encara que existeix una avaluació anual de seguiment.

Si tens una empresa turística i desitges formar part d'aquest Sistema de Qualitat, contacta amb el Departament de Turisme per mail a turismo@ajcalp.es o visita la pàgina web www.calidadendestino.es i emplena el formulari d'adhesió.

Calidad en destinos turísticos

 

 

La Comunitat Valenciana compromesa amb la qualitat turística