Conéixer els millors racons de Calp d'una forma original i divertida. Amb aquest objectiu l'Ajuntament de la localitat ha llançat una una guia interactiva, que es descarrega per mitjà d'una app i que consisteix en un videojoc que transcorre pels carrers de Calp.

Aquest joc virtual de nom “El barret perdut” permet a l'usuari fer una visita al municipi acompanyat d'En Pere de Berenguer, un mariner calpí del segle XVIII que ha viatjat en el temps i que li mostrarà els llocs més emblemàtics de Calp. Tot això amb continguts audiovisuals i de realitat augmentada – textos, fotos, vídeos i imatges en 360 graus.

En la visita En Pere de Berenguer explicarà a l'usuari aquells llocs que estiga visitant i els plantejarà un repte que en cas de superar-lo els permetrà obtindre un xicotet detall que podran recollir en l'oficina de turisme situada en la plaça del Mosquit.

A més, en alguns punts aquest personatge fictici s'amagarà amb la qual cosa el visitant haurà de buscar-lo amb ajuda del seu mòbil que haurà d'enfocar en determinats espais físics.

Aquesta app, que està en espanyol i en anglés, és gratuïta i està disponible tant per a iOS com per a Android. Per a poder gaudir de totes les possibilitats que ofereix és recomanable connectar el GPS del mòbil.

Imatge
  • L'ajuntament de Calp Llança Una Guia Interactiva Per A Conéixer Calp D'una Forma Original I Divertida