L'Ajuntament de Calp ha elaborat un complet programa d'activitats nadalenques que tindran com a acte central el concert d'any nou a càrrec de l'orquestra ADDA Simfònica. El concert serà el dia 1 de gener a les 18 hores en la plaça Major de Calp que serà habilitada per a l'esdeveniment que és gratuït.

Valsos, polques, la cèlebre marxa Radetzky, i el ja representatiu Malambo d'Alberto Ginasterra, seran algunes de les peces interpretades amb la imponent energia de l'orquestra resident de l'Auditori de la Diputació d'Alacant, ADDA-SIMFÒNICA sota la batuta del reconegut i carismàtic mestre Josep Vicent. La prestigiosa soprano Lucca Espinosa, referent de la companyia La Fura dels Baus cantarà àries de Puccini i Carl Orff.

Josep Vicent és ambaixador internacional de la fundació “Cultura per la Pau”. Premi Oscar Esplá Ciutat d'Alacant. Vicent ha estat al capdavant de formacions com la London Symphony, Paris Chamber Orquestra, Royal Philarmonic Orchestra, Orquestra Nacional d'Espanya entre moltes altres orquestres d'acreditat prestigi mundial.

En la temporada 17-18 va debutar com a director al capdavant de l'orquestra Nacional de Bèlgica en el Palau de les Belles Arts de Brussel·les i va tornar a posar-se al capdavant de la London Symphony Orchestra. Director principal de The World Orchestra des de 2004, amb aquesta formació internacional ha realitzat 18 gires en quatre continents, duent a terme una àmplia tasca diplomàtica i de cooperació. Josep Vicent és director artístic i musical d'ADDA.

L'orquestra ADDA-SIMFÒNICA ha col·laborat amb solistes i compositors com David del Port, Orfeó Valencià, Michael Nyman, Juan Echanove, Joaquin Achúcarro o el coreògraf Igor Yebra. Durant la temporada 16-17 va compartir escenari amb La Fura dels Baus i recentment va participar en l'obertura de la regata Volvo Ocean Race.

Aquest concert es considera l'esdeveniment cultural de l'any en el municipi i ja estan en marxa tots els preparatius perquè siga un èxit.

Imatge