Aquesta senzilla ruta comença a la Platja de l'Arenal-Bol i finalitza en la Cala *Manzanera , just a l'altura de els edificis de Ricardo Bofill. S'inicia en la mateixa platja, baixant les escales situades entre els hotels Badia Calpe i Gran Hotel Sol i Mar(que compta amb un pàrquing privat d'ús públic)

Una vegada en l'arena, a la dreta, en uns *50m. aproximadament apareix la senda de la nostra ruta l'inici de la qual està en la mateixa arena. Aquesta ascendeix fins a un passeig empedrat, on podrem gaudir d'unes esplèndides vistes de la costa.

A uns *150m., la senda es divideix en dos camins: el de l'esquerra, que ens porta fins a la platja i el central, que és el que continuarem pujant per un passeig de pedra cimentat. Aquest, segons avancem, es converteix en un camí d'arena i pedra blanca que passa al costat de l'edifici Balcó a la mar

Seguim i baixant uns escalons arribem fins al carrer asfaltat, la creuem i continuem per la senda que s'obri en aqueix marge. En aquesta ocasió la senda discorre horitzontal i passa prop del primer edifici que trobem de l'arquitecte Ricardo Bofill. Es tracta de el Amfiteatre de color blanc i en el qual sobreïxen esvelts xiprers. Després d'aquest, la senda baixa per una escala i pansa pel segon edifique de Bofill , un conjunt de construccions verdes anomenats *Xanadú

Davant ens trobem amb el tercer edifici de Bofill, batejat amb el nom de Muralla Roja . En aquest emplaçament, a l'esquerra descendirem per les escales empedrades que baixen al que queda d'una piscina d'aigua de mar i un bar construïts en la mateixa època que els edificis de Ricardo Bofill. Una vegada a la platja, a la dreta, avançarem uns metres prop de la paret rocosa per a accedir de seguida a la Cala de la *Manzanera, punt en el qual finalitza la nostra ruta i des de sonde gaudirem de les magnífiques vistes de la badia de Calp.

Anada: 25'- Anada/tornada: 50'


Rutas Familiares - Mapa Ruta 03