Des de la Plaça del Mosquit anem a C/ Cervantes, girem a la esquerra i arribem a la Plaça d’Espanya. És a la plaça al C/ Campanar on vos proposem un joc: ¿on hi ha un gat d’or?

Arribem a la Plaça del Beato Fco. Sendra i continuem fins el Torreó de la Peça i les antigues muralles, creuant el gran arc trobarem el Museu de Col.leccionisme, on vos convidem a passar una bona estona...

Una volta estem a la plaça de la Villa, on està l'Església Parroquial Ntra. Sra. de las Nieves , girem a l'esquerra i al carrer Francisco Zaragoza està la Galeria d' Art Contemporani.

Baixant per les escales continuem la ruta pel carrer Santísimo Cristo fins a la Plaça del Mestre Llopis on podrem descansar i jugar amb els xiquets a tot el que oferix: jocs de taula, pissarres, plànols... gaudix a l’escola.

Continuem la ruta pel carrer Santísimo Cristo i arribem al Museu de Història y Arqueología . Al eixir del museu baixem pel carrer Soledad, on està la font del “Santísimo Cristo del Sudor” , patró de Calp.

Arribem al carrer del Mar des d’on es veu, a la dreta, la Plaça Manuel Miró amb un mural que representa l’història del “Miracle”. Tornem al carrer del Mar per arribar a la Plaça dels Mariners , que paga homenatge a les arrels marineres de Calp.

Després de recarregar forces seguim la ruta per l'avinguda comercial Grabriel Miró per arribar fins la platja Arenal-Bol.

Continuant per el Passeig Marítim Infanta Elena arribarem a la Torre del Molí , antic molí on es produïa farina.Acabarem la ruta contemplant els Banys de la Reina .


Rutas Familiares - Mapa Ruta 01