Imatge

L'Ajuntament de Calp ha posat en marxa una enquesta en línia amb la finalitat de conéixer l'opinió així com les necessitats que té la ciutadania en relació al transport públic en el municipi.

 

 

La informació recaptada permetrà redactar un projecte que establirà un diagnòstic sobre aquesta matèria així com unes línies sobre les quals actuar amb la finalitat de millorar l'actual xarxa de transport públic de la localitat. En funció del resultat d'aquest estudi, l'Ajuntament de Calp es planteja la possibilitat de traure a licitació la gestió d'un servei de transport públic per al terme municipal de Calp.

 

 

Calp és un municipi amb un terme municipal molt dispers, en el qual hi ha un gran nombre d'urbanitzacions que es troben separades del centre urbà i la nostra intenció és conéixer com és percebuda la xarxa de transport públic actual per la ciutadania per a poder millorar-la”, ha assenyalat l'alcaldessa, Ana Sala.

 

 

L'enquesta, entre altres qüestions, pregunta als ciutadans els desplaçaments realitzats en el dia laborable anterior així com les probabilitats d'ús d'un nou servei de transport públic urbà si incorregueren diferents circumstàncies com que les parades es trobaren a menys de 100 metres de la seua residència i destinació o que l'interval de pas entre autobusos fóra de 10 a 15 minuts o que hi haguera un aparcament dissuasiu gratuït al costat de les principals parades.

 

 

Aquest qüestionari en línia juntament amb el projecte de servei públic de transport està sent elaborat per l'empresa adjudicatària Think & Move, servei que ha sigut adjudicat per 19.965 euros iva inclòs.

 

 

L'enquesta es realitzarà de manera telemàtica a través del web de l'Ajuntament – www.calp.es –. L'Ajuntament té previst col·locar cartells amb un codi QR, en les parades d'autobús i en els mateixos autocars per a facilitar a la ciutadania l'accés a l'enquesta.

 

Contesta l'enquesta ací