L'Ajuntament de Calp assistix a la 16a edició del Salon du Randonneur de Lió, fira de referència a França per als excursionistes i aficionats del senderisme.

 

Es tracta d'una mostra consolidada entre el públic gal, molt aficionat a esta disciplina esportiva, la més practicada al país. Segons la Federació francesa de senderistes, el senderisme a França compta amb més de 27 milions de persones aficionades, que practiquen el 56 per cent dels francesos majors d'edat.

 

Calp acudix a esta fira per primera vegada dins del projecte per a desestacionalitzar l'oferta turística. I ho fa amb un estand propi a través de Tourespaña amb la finalitat de donar a conéixer la seua àmplia oferta de turisme actiu durant tot l'any, especialment el senderisme i les ciclorutes.

 

S'espera que esta fira, que compta amb més de 480 expositors, reba al llarg dels seus 3 dies de duració al voltant de 15.000 visitants entre públic final, associacions senderistes (molt populars a França) professionals del sector, premsa especialitzada i agències de viatges.

 

Calp és una de les poques destinacions espanyoles representades a Lió i fins al moment s'ha pogut constatar una afluència de públic de totes les edats, familiar i amb consciència ecològica que aprecia tant l'oferta gastronòmica local com l'oportunitat de compaginar esports nàutics amb les rutes naturals de l'interior.

 

Estem encantats de representar a Calp en el Saló du Randonneur. La nostra ciutat és un paradís per als amants del senderisme, esperem oferir inspiració i consells a tots els amants de la naturalesa i potencials visitants francesos”, ha assenyalat el regidor de Promoció Internacional Marco Bittner que ha estat acompanyat per la regidora de Planificació Turística Mireia Ripoll.

Imatge