Amb l'objectiu de reforçar els serveis d'informació turística i millorar l'atenció al visitant, Calp instal·la de nou dos punts d'informació turística a les platges. Aquests punts, el servei dels quals s'inicia hui, se situaran a la platja de l'Arenal-Bol i a la platja de la Fossa i seran atesos per quatre informadors turístics que se sumen a la plantilla del departament.
Els punts d'informació de les platges obriran dilluns, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores; de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores; i els dissabtes, de 10 a 14 hores. Tots dos punts se situen en els passejos marítims, a peu de platja, per això sempre han tingut molt bon acolliment.
La iniciativa permet reforçar l'assistència al turista, oferir millor i de manera personalitzada l'oferta complementària i tindre un contacte directe amb el visitant. Aquests punts, que s'uneixen a les oficines ja existents, la Tourist Info Centre, situada en la plaça del Mosquit en ple cor del Barri antic, i la Tourist Info Penyal situada enfront de les Salinas, que romanen obertes tot l'any i tenen com a principal funció oferir informació puntual, especialment de localització i vendre l'oferta complementària de Calp.
El bon acolliment que sempre ha tingut aquest servei i sobretot el nombre de consultes que han registrat recomana cada any la seua instal·lació.

Imatge