Un total de 21 empreses i serveis turístics de Calp han rebut aquest matí de mans del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el distintiu SICTED, que acredita el seu compromís per la qualitat de la destinació. Per a poder obtindre aquest reconeixement han hagut de complir una sèrie de requisits com participar en mòduls de formació, assistències tècniques individualitzades i col·lectives, grups de millora i avaluacions.

 

 

Es tracta de la primera ocasió en què s'entreguen aquests certificats a Calp ja que el municipi es va adherir al programa SICTED al desembre de 2020. I han aconseguit aquest distintiu les 21 empreses i serveis que es van sumar al projecte. D'una banda, nou hotels de Calp: AR Diamante Beach, AR Galetamar, AR Imperial Park Resort, AR The Cookbook Gastro Boutique Hotel, Gran Hotel Sol i Mar, Hotel Porto Calpe, Hotel RH Ifach, Suitopia Suites Hotel i AR Roca Esmeralda & Spa; per un altre, tres cámpings: el càmping Sol de Calpe Austral, el Sol de Calpe Boreal i Calpemar; també l'empresa d'apartaments turístics Ambar Beach Morpar Calp, l'empresa de transport turístic Autobuses Ifach, i la de turisme de benestar Centre de Salut i Bellesa Vicen Buigues. A més, han obtingut el distintiu SICTED el Reial Club Nàutic de Calp així com el propi Ajuntament de Calp per les seues dues oficines de Turisme i tres de les seues platges: l'Arenal-Bol, la Fossa i Cantal Roig.

 

 

El regidor de Turisme, Paco Avargues ha assenyalat que aquest programa respon a l'aposta per la qualitat en el sector turístic que ha realitzat el Departament de Turisme. De fet ha afirmat que la qualitat constitueix un dels eixos destacats en el Pla Estratègic de Turisme 2020 – 2030 del municipi així com del Pla Director de Turisme Intel·ligent i ha recordat que Calp va rebre fa uns mesos el reconeixement com a municipi d'interés turístic de la Comunitat Valenciana que inclou l'obligació de posar en marxa estratègies que reforcen la qualitat de la destinació.

 

 

“Amb aquestes distincions es demostra el compromís del sector turístic per la qualitat de la destinació. És una garantia de confiança per al turista que rebrà la millor atenció, el millor servei i la seua experiència final serà satisfactòria”, ha assenyalat l'alcaldessa Ana Sala qui ha agraït als empresaris el seu “esforç continu i constant per posicionar a Calp com a referent turístic”.

 

 

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. per part seua, ha destacat que: “El SICTED representa el cor del model turístic. De tots els programes, és el que apunta a tota la ciutat, ens permet reforçar la nostra consciència d'equip i de sector, un sector amb valors, atributs i conviccions”.

E-Mail de Contacte

 

 

Imatge