Si ets aficionat als esports nàutics Calp és el teu paradís. 

La seua situació geogràfica i fantàstic microclima (3.180 hores de sol a l'any i 18º de temperatura mitjana anual) et permetrà gaudir d’una amplia varietat esportiva com la de vela, busseig, rem, etc i si ets un poc més atrevit, també podrás nadar en les platges, fins i tot els mesos menys càlids de l’any.

Sent la llibertat infinita mentres navegues per una zona esportiva natural formada entre el Penyal d’Ifac i la Punta de les Bassetes, mentres contemples un paisatge únic on la vegetació, roca i mar es donen la mà. Passa-ho com mai en les profunditats de les nostres àmplies aigües netes i transparents amb un fons ple de vida si lo teu es el submarinisme, el busseig o pesca esportiva.

Calp és el lloc ideal per a practicar esports nàutics, amb una completa oferta d’instal.lacions nàutiques distribuïdes per 13km de costa, que fa que siga un dels principals llocs nàutics d’Espanya, tant per la competició com per a l’oci..

A menys de 10 minuts del casc urbà podràs trobar 3 ports esportius amb un total de 460 amarres que et donen la possibilitat de realitzar una gran quantitat d'activitats com el submarinisme, rem, vela, windsurf, parasail, esquí aquàtic, excursions marines, cursos d’iniciació o especialització, titulacions o qualsevol complement que necessites. Les aigües de la Vila del Penyal d’Ifac alberguen des de fa molts anys esdeveniments nàutics com la tradicional regata Calp-Formentera-Calp o competicions nacionals e internacionals com el Match Race femení, vàlida per al campionat mundial.

Calp es un referent nàutic de l’Estació comarcal a la que pertany, en la Comunitat Valenciana, internacionalment reconeguda per la celebritat dels esdeveniments de primer nivell, com l’America’s Cup i la Volvo Ocean Race. Ho mires per on ho mires, Calp és el teu destí nàutic.