L'Ajuntament de Calp, té una cambra a la platja de l'Arenal-Bol. Imatges oferides en temps real.

 

La Xarxa de webcams de la Comunitat Valenciana té una cambra en la localitat de Calp, situada a la platja de la Fossa.

Calp Platja de la Fossa

Gaudeix de les esplèndides vistes oferides per la webcam de Calp, des d'on podràs visualitzar el conegut penyal d'Ifac, un lloc de gran atractiu per als turistes i el qual es pot apreciar des de les imatges captades per la cambra.

Totes les vistes de les quals el viatger pot gaudir des de la webcam de Calp, poden ser consultades en qualsevol moment per tot aquell interessat per conéixer el temps de la ciutat. Des de la immillorable panoràmica es pot albirar un ambient completament idíl·lic del Parc Natural del Penyal d'Ifac, sense cap dubte un dels racons més emblemàtics de la Comunitat Valenciana. Aquest entorn únic captiva, encara més, quan s'observa des de la webcam de Calp la tranquil·la platja de la Fossa, amb la mola rocosa reflectida en les cristal·lines aigües de la badia, als peus de la singular vila turística.

La ciutat de Calp està dotada d'uns serveis i equipaments turístics de qualitat, a l'abast de qualsevol usuari. Àmplia oferta d'oci, perquè el viatger gaudi d'una estada perfecta. Sens dubte, unes vacances fetes a la mesura del turista. Des de la webcam de Calp podràs consultar el temps esperat per a cada dia i d'aquesta manera saber si la platja presenta o no un estat ideal per al bany.

Funde't en una mar de sensacions, planejant una escapada a una ciutat que et captivarà des del principi. Consulta la webcam de Calp i coneixeràs una ciutat ideal per a passar uns dies magnífics en parella, amb amics o en família. Gaudeix d'unes vacances inigualables en les quals el descans i la tranquil·litat passaran a ser els principals protagonistes.