Calp ja té preparades les seues instal·lacions perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen gaudir també de la mar, per això des d'ahir 1 de juny les dues principals platges del municipi de Calp, la de la Fossa i la de l'Arenal-Bol, compten amb àrees diferenciades de bany, especialment dotades per a atendre les necessitats de persones amb problemes de mobilitat, persones d'edat avançada, i persones amb visió reduïda. Aquests punts de platja accessible se situen en la Fossa a l'altura del carrer Llevant i a la platja de l'Arenal-Bol a l'altura del carrer Holanda.

Aquestes àrees estan dotades de cadires i crosses amfíbies, trams de passarel·la flexible i zona de banys adaptat i vestuari i a més disposen de socorristes que atenen i acompanyen als usuaris del servei, encara que també es pot optar per la companyia d'un familiar capacitat si es prefereix . Aquests punts accessibles estan en servei de dilluns a diumenge, actualment des de les 11 fins a les 19 hores i compten en els voltants amb aparcaments reservats.

L'horari del bany adaptat dependrà de l'horari del servei de salvament i socorrisme. Les jornades diàries seran de 8 hores els mesos de juny i setembre i de 10 hores els mesos de juliol i agost. Els usuaris interessats a utilitzar aquestes instal·lacions hauran de demanar cita prèvia a través del telèfon 672 11 35 94. Aquest servei s'ofereix amb totes les mesures de seguretat.

 

Imatge