L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, i el regidor de turisme, Paco Avargues, assisteixen hui a la Fira de Turisme de Madrid, FITUR 2021 amb l'objectiu de reactivar l'activitat turística i potenciar Calp com a destí segur. Aquesta serà una edició de FITUR molt diferent ja que a causa de les restriccions sanitàries tindrà un format híbrid, meitat en línia meitat presencial, per això l'oferta tecnològica i la digitalització de la promoció estan jugant un paper essencial en aquesta edició. El material promocional es difon a través de pantalles i codis QR.

 

L'alcaldessa Ana Sala ha destacat que "Calp és un referent turístic, un paradís amb molts atractius per al visitant, un destí segur i sostenible i tenim la sort de poder compartir-lo amb el món". Per la seua part l'edil de turisme ha assenyalat que "aquesta és la primera fira post pandèmia amb format presencial, es tracta d'una cita per a observar i comprovar com està el mercat turístic post-pandèmia".

 

Aquesta vesprada està previst que l'alcaldessa, Ana Sala, i l'edil de Turisme, Paco Avargues, participen en la presentació del Game Worl Festival, la major trobada gamer a l'aire lliure d'Espanya que se celebrarà, si la situació sanitària ho permet, del 4 al 7 de novembre. L'esdeveniment organitzat per GW Festival compta amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Costa Blanca. A més de la presentació està previst que es realitze una exhibició de jocs que comptarà amb alguns dels coneguts gamers participants.

 

A més Calp assisteix a Fitur per a promocionar les tres grans línies del Pla Estratègic Municipal: el turisme familiar (que sustenta l'oferta tradicional de Calp), el turisme esportiu (amb les possibilitats per a la pràctica esportiva del municipi al llarg de tot l'any) i Calp com a destinació turística intel·ligent


 

Imatge
  • FITUR