Calp ha obtingut un any més tres banderes blaves per a les platges d'Arenal-Bol, La Fossa i Cantal Roig, segons va fer públic ahir ADEAC, l'organització internacional sense ànim de lucre que coordina al costat del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç aquests prestigiosos distintius.

Es dona la circumstància que la platja de la Fossa porta 35 anys consecutius aconseguint aquest guardó, i és una de les primeres platges de la Comunitat Valenciana que va ser reconeguda amb la bandera blava i de les poques que l'ha mantinguda tant de temps i de forma continuada.

D'aquesta manera Calp consolida els mateixos distintius que l'any passat. Les platges distingides amb la bandera blava tenen acreditada la informació ambiental, ofereixen als usuaris informació actualitzada sobre la qualitat de l'aigua de bany, i ha de ser accessible a tot el que la sol·licite amb facilitat, compleixen, a més, amb els requisits i estàndards de qualitat d'aigua excel·lent, manté els nivells de seguretat i serveis i és gestionada complint amb tots els requisits ambientals que se'ls exigeix Quant al Club Nàutic de Calp se li ha concedit el distintiu blau per les seues infraestructures i serveis i la correcta gestió mig ambiental del port.

Tant la alcadesa, Ana Sala, com el regidor de Platges, Matias Torres, ha rebut la notícia amb satisfacció i han destacat “la labor dels treballadors municipals que gestionen les platges durant tot l'any. Les nostres platges són el nostre gran recurs natural, un dels nostres majors atractius i la seua qualitat i bellesa són la raó per la qual cada estiu ens visiten milers de turistes".

Imatge
  • Las playas calpinas consiguen de nuevo sus tres banderas azules