Amb l'objectiu de reforçar els serveis d'informació turística i millorar l'atenció al visitant, Calp instal·la de nou dos punts d'informació turística a les platges. Aquests punts, el servei dels quals s'inicia hui, se situaran a la platja de l'Arenal-Bol i a la platja de la Fossa i seran atesos per informadors turístics que se sumen a la plantilla del departament.

D'aquesta manera s'amplia el servei per Setmana Santa a l'espera de reforçar-lo encara més al juny de cara a la temporada estival. Els punts d'informació de les platges obriran de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores, i els dissabtes de 10 a 14 hores. Tots dos punts se situen en els passejos marítims, a peu de platja, per això sempre han tingut molt bon acolliment.

La iniciativa permet reforçar l'assistència al turista, oferir millor i de manera personalitzada l'oferta complementària i tindre un contacte directe amb el visitant. Aquests punts, que s'uneixen a les oficines ja existents, la Tourist Info Centre, situada en la plaça del Mosquit en ple cor del Nucli  Antic, i la Tourist Info Penyal situada enfront de les Salines, que romanen obertes tot l'any i tenen com a principal funció oferir informació puntual, especialment de localització i vendre l'oferta complementària de Calp. El bon acolliment que sempre ha tingut aquest servei i sobretot el nombre de consultes que han registrat recomana cada any la seua instal·lació.

Imatge