Imatge

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Calp ha llançat una campanya per a promoure en la localitat un turisme responsable i sostenible. La iniciativa, que està dirigida a residents, empresaris i turistes, tindrà com a fi, per tant, que aquests prenguen consciència de la importància que suposa un turisme sostenible com a via per al desenvolupament econòmic, social i cultural de la localitat.

La campanya se centrarà en una primera fase en els residents i per a això s'han elaborat opis, falques de ràdio, cartells per a premsa així com vídeos que seran distribuïts per les xarxes socials.

Es tracta d'una de les estratègies recollides en el Pla Estratègic de Turisme, un document, aprovat recentment pel ple de l'Ajuntament, que estableix el full de ruta en matèria turística per a convertir al municipi en una destinació més competitiva i sostenible i que el turisme repercutisca en una millor qualitat de vida per al ciutadà.

A més, aquesta iniciativa es desenvolupa d'acord als principis del Codi Ètic Valencià al qual Calp està adherit des de 2017 i que promou un turisme basat en l'hospitalitat i en valors com la cordialitat, respecte, inclusió, sostenibilitat i la professionalitat.