Calp obrirà les platges la nit de Sant Joan però prohibirà la concentració de persones

La Junta de govern local ha acordat en la seua sessió de hui que les platges del municipi romanguen obertes la nit de Sant Joan el pròxim 23 de juny encara que es prohibixen les concentracions de persones i actes multitudinaris.

A més s'ha acordat que la platja del Borumbot, menys il·luminada, quede fitada al públic. S'han suspés tots els actes festius que tradicionalment se celebraven amb motiu de la festivitat de Sant Joan tant en la partida de la Cometa com en la plaça Colom. Estos programes incloïen tant la crema de la foguera com a revetles, sessions de bous i altres celebracions en la partida de la Cometa.

Quant a les tradicionals fogueres en les platges, a Calp des de fa temps ja estaven prohibides. Una altra activitat que no podrà realitzar-se enguany en la nit de Sant Joan és sopar en l'arena de la platja.

Des de l'Ajuntament s'apel·la a la responsabilitat ciutadana perquè una festivitat com la tradicional nit de Sant Joan no supose una concentració desmesurada de persones. Amb tot, els responsables municipals estan a l'espera del com es desenrotlla l'arribada de visitants en els pròxims dies per si cal modificar algunes de les decisions aprovades.