L'Ajuntament ha llançat una campanya de comunicació amb l'objectiu que els turistes que ens visiten no s'obliden de Calp.

Esta campanya té com a objectiu mostrar tot el que estarà esperant aquelles persones que ens trien com a destinació turística una vegada se supere esta crisi sanitària.

S'han elaborat una sèrie de disseny gràfics en què es mostren imatges i moments emblemàtics tant de Calp com de les seues festes i tradicions. El títol de la campanya "Asómate a Calp, te esperamos con los brazos abiertos" i està enfocada principalment en el turisme nacional, més concretament en les comunitats autònomes que tradicionalment ens visiten com són Madrid, Castella La Manxa, Castella i Lleó i Múrcia.

A partir d'este cap de setmana l'Ajuntament llançarà esta campanya principalment a través dels perfils en xarxes socials de turisme en Facebook, Twitter o Instagram.

L'Ajuntament així mateix demana la col·laboració dels calpins i les calpines perquè en les seues pròpies xarxes socials compartisquen fotos de Calp amb l'hashtag #AsómateACalpe i que d'esta manera es convertisquen en influencers de la localitat.

"Tots tenim fotos de Calp de les nostres platges, del Penyal o disfrutant de les festes, és moment ara de mostrar-les i aprofitar l'abast de les xarxes socials per a mostrar a tots els que els estarà esperant quan passe tot açò si vénen a Calp", han assenyalat des de la Regidoria de Turisme.

Esta és la primera de les iniciatives que en l'àmbit turístic posarà en marxa el consistori calpino i que es desenrotllaran al llarg dels pròxims mesos en funció de com vaja evolucionant la crisi sanitària i les mesures adoptades des del govern central.

Imatge
  • L'Ajuntament llança una campanya en xarxes per a atraure el turisme i demana als calpins que siguen influencers per a Calp