A partir del 14 de març les oficines de turisme TOURIST INFO CALPE CENTRE (Plaça del Mosquit) i TOURIST INFO CALPE PENYAL (Avinguda Exèrcits Espanyols), estaran tancades al públic de manera indefinida, seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat del Govern d'Espanya i la Conselleria de Sanitat i Salut Universal, com a mesura preventiva i amb la finalitat de limitar la propagació i el contagi pel Covid-19.

Els treballadors acudirem normalment al nostre lloc de treball, per la qual cosa continuarem oferint informació en la nostra web www.calpe.es, les nostres xarxes socials, Facebook (/calpetouristinfo), Twitter (@Turismocalp) i Instagram (@calpeturismo) o també a través del correu electrònic turismo@ajcalp.es.


D'igual manera s'oferirà informació turística en els telèfons de les nostres oficines, tenint en compte els següents horaris d'atenció:


El telèfon +34 965 838 532 atendrà consultes de dilluns a divendres, de 8:00h a 15:00h
El telèfon +34 965 836 920 atendrà consultes de dilluns a divendres, de 9:00h a 16:00h i els dissabtes de 10:00h a 14:30h


Gràcies per la seua comprensió. És necessari que tots actuem de manera responsable i seguint les indicacions de les autoritats perquè aquesta situació acabe al més prompte possible.

 

Imatge