El Departament de Turisme ja ha dissenyat el calendari de fires turístiques a les quals assistirà enguany que marca una estratègia de continuïtat en la promoció en els mercats tradicionals i fonamentals per al municipi. Amb l'objectiu de continuar mantenint les actuals cotes d'ocupació però també de desestacionalitzar la temporada turística, el govern calpí ha elaborat un programa que inclou l'assistència a un total de 7 fires.

El calendari arrancaria amb FITUR al gener, el Saló des Vacances de Brussel·les al febrer, la ITB de Berlin al març, la MEDSEA d'Alacant, la World Travel Market de Londres al novembre i la fira holandesa Sneak Previer Solmar de Maarheeze al desembre.

Al costat de les fires de turisme, des de la Regidoria que coordina Paco Avargues, es mantenen dues importants accions de promoció com la campanya en tanques i mupis en el mercat nacional i l'acció de promoció Jet2, un dels principals operadors britànics. A través de Jet2 es promociona el producte d'hivern el que s'emmarca dins del pla de desestacionalització.

D'altra banda, estan previstes sengles accions de promoció en el mercat alemany i als Països Escandinaus. Amb tot, el Pla de Promoció acabarà de consolidar-se en el mes vinent quan el Consell de Turisme , el reglament del qual ja està aprovat, acabe de conformar-se i quan s'incorporen els resultat del Pla Estratègic 2020-2030.

 

Imatge