La Regidoria de Turisme de Calp ha editat un any més un calendari amb imatges que mostren els atractius turístics del municipi per a aquest pròxim any 2020. En total s'han editat 5.000 calendaris que s'utilitzaran com a element promocional en les fires turístiques i workshops a les quals assistisca la localitat. A més, s'entregaran de manera gratuïta a tots aquells que ho desitgen en les oficines de Turisme, situades en la Plaça del Mosquit i en l'avinguda dels Exèrcits Espanyols.

Les imatges triades enguany per a il·lustrar cadascun dels mesos del calendari formen part del paquet de fotografies que el Fotoclub Ifach va donar recentment a l'Ajuntament. El Penyal d’Ifac des de diversos angles – inclòs des del costat del Carellot -, les salines, el Torreó de la Peça en el centre històric, el port pesquer o l'ermita de San Salvador a més de les festes locals com la Setmana Santa i els moros i cristians constitueixen algunes de les imatges triades. Com a portada s'ha utilitzat una fotografia de la cala del Racó.

El calendari turístic de Calp és un dels elements de promoció de la Regidoria de Turisme que major acceptació té tant en les fires turístiques com en el municipi.

Imatge